Tiimin jäsenet


Juha

Ryhmän todellinen ”karpaasi”, joka on viimeiset reilut kymmenen vuotta hairahtanut kestävyyttä vaatiin lajeihin.

Yleensä korvaa puutteellisen tekniikan sitkeydellä laji kuin laji. Jos hiihdossa oli ”kuokka”-sarja, olisi voittajaehdokas.

Selviää useita tunteja kisoissa juomatta ja syömättä; alle kolmen tunnin treeneihin ei ota koskaan juomaa tai lisäenergiaa mukaan. Parhaimpina saavutuksina ovat 24h Rogaining SM-kultaa IhanHukassa-Tommin kanssa, sekä hiihtosuunnistuksen AM-kultaa.

Nykyisin IhanHukassa ilman silmälaseja ainakin kartan kanssa.
Tommi

Ryhmän lahjattomin, jonka kestävyys dominoi nopeutta. Suunnistanut koko ikänsä vailla minkäänlaista menestystä.
Aloitti aktiivisemman ympärivuotisen juoksuharjoittelun vuonna 2009, jonka jälkeen etelässäkin on ollut erinomaiset hiihto-olosuhteet.

Parhaat saavutukset vasta edessäpäin, kun väki vähenee ikäkausisarjoissa.

Vähintään kerran kesässä IhanHukassa suunnistuskisoissa, mutta ei häpeä kysyä neuvoa edes lastensarjalaisilta (Suunto Games 10.6.2012).
                        Antti


Myös nimellä ”Kökkelin pikajuna” tunnettu Antti teki aikanaan elämäntyönsä potkupallon parissa, nykyään mies suhailee milloin missäkin. Tällä teknisesti lahjattomalla harrastelijalla voima ja yritys menevät älyn ja tekniikan edelle.

Ulkovälinevarastossa pölyttyy kohtuullinen kasa urheiluvälineitä, mm. fillareita niin maastoon kuin asfaltille sekä läjä suksia, joiden saloihin mieheltä ei kuitenkaan löydy tarvittavaa ymmärrystä. Pitoteippi rules!

Eteisessä seisoo kenkäarmeija, joilla pääsee ihan minne vaan. Kompassikin löytyy, vielä kun joku kertoisi miehelle miten sitä käytetään. Antti on aina IhanHukassa, ja rastit löytyvät yleensä "harava" periaatteella. Aina on kuitenkin löytynyt joku, kenen ohjeilla mies on löytänyt kotiin.

Antin suurin saavutus on peruskoulun 3. luokan pituushypyn kultalusikka tuloksella 3.20 m.Mari
Lähes ikivanha ikiliikkuja ja ainoa tiimin jäsenistä, joka ei ole (vielä) kilpaillut yli 12h kisoissa. Siirtynyt triathlon- ja pyöräilyvuosien jälkeen maantieltä metsiin ja vesille. Lajivalikoimaan kuului tällä hetkellä hiihdon ja soudun lisäksi muitakin lajeja vuodenajan mukaan.
Kirjahyllystä löytyy sekalainen lajitelma erivärisiä SM-mitaleja triathlonlajeista, pyöräilystä,
hiihdosta ja soudusta.
Mari tietää kyllä oman sijaintinsa, mutta on IhanHukassa heti kun saa kartan käteensä. On selvinnyt jo kotiin 2012 Venlojen viestin ankkuriosuudelta. Jos saa valita, niin juoksee mieluummin räkä poskella ympäriinsä kuin seisoo paikallaan kartta kädessä.
 


 
Soile

Tiimin juniorivahvistus. Hämärään menneisyyteen kuuluu mm. lentopalloilua am-tasolla ja erinäistä tanssiliikuntaa. Onneksi tuli järkiinsä ja siirtyi vähitellen ulkoilemaan. Tällä hetkellä lajivalikoimaan kuuluu hiihtoa, maastopyöräilyä ja -juoksua (suunnistukseksi sitä ei voi sanoa..), melontaa, näiden yhdistelmiä ja muuta oheissälää. Innostuu säännöllisin väliajoin kokeilemaan myös uusia juttuja, kuten laskuvarjohyppyä, kiipeilyä, koskimelontaa..

Suuret saavutukset antavat vielä odottaa: katse siintää kaukana ikäsarjoissa. Yksi maailmanmestaruus kyllä löytyy, Talvitriathlonin MM-kisoista 2012.

On IhanHukassa melkein tilanteessa kuin tilanteessa, mutta selviää elämästä tuurilla ja mutu-tuntumalla.

1 kommentti:

  1. Ompas aika sählää porukkaa, mitenköhän käy tiimin ekalla blogireissulla, Yyterin maratonilla? Onkohan Tommi ja Juha ihan hukassa? Kisaraporttia kuumeisesti odottaen.

    VastaaPoista